F

Flintsbuurtgroentenkraam

Sinds begin juli opent buurvrouw Jo elke vrijdag tussen 17 en 19 uur het flintsbuurtgroentenkraam. Zij zal je met veel plezier vertellen wat je waar kan oogsten. Groene vlagjes duiden ook aan wat geoogst mag worden. In ruil voor een vrije bijdrage ga je huiswaarts met kraakverse groenten, op wandelafstand van je huis geteeld door een enthousiaste groep buren en bovendien deel uitmakend van een kringloopverhaal. We tuinieren zo circulair mogelijk en investeren jullie bijdragen integraal in de aankoop van nieuwe zaden en nieuw plantgoed.

Zo’n 35 buren zijn al opgenomen in de whatsappgroep Flintstuinierders. Wil jij ook mee (leren) tuinieren? Laat het weten aan Katleen, Isabelle of een andere flintstuinierder. Je komt dan mee in de whatsappgroep die berichtjes uitwisselt over de werken en verneemt wat er wanneer gebeurt.

Hier een beeldverslag van de opbouw van de buurtmoestuin. Hier staat de afsprakennota van de werkgroep Flintsmoestuin.

CategoriesGeen categorie