Beste bewoners van de Frederik Lintsstraat,

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een speciale workshop Keramiek-atelier, georganiseerd door de Flintsbuurt. Dit evenement zal plaatsvinden op 18 en/of 25 februari en is exclusief voor de bewoners van onze straat.

Tijdens de workshop krijgen jullie de gelegenheid om kennis te maken met de fascinerende wereld van keramiek. Christiane Zeghers, Keramiste en “stadspottenbakker van Leuven” zal jullie begeleiden bij het ontdekken en creëren van unieke keramische kunstwerken. Het is een geweldige gelegenheid om je creatieve kant te verkennen en nieuwe vaardigheden op te doen.

De workshop zal plaatsvinden in het atelier van Christiane aan de Vesaliusstraat nr 47A. Bij voldoende inschrijvingen zijn twee sessies gepland, op 18 februari en op 25 februari, zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om deel te nemen. We starten om 13 u en sluiten de workshop af rond 16u.

Maar we hebben nog een extra verrassing voor jullie! Na afloop van de workshop willen we namelijk samen genieten van het aperitief en een gezamenlijke maaltijd. Het is een geweldige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en de banden in onze buurt te versterken.

We stellen voor dat de partners van de deelnemers aan de workshop zorgen voor een eenvoudige maar lekkere maaltijd. Ze kunnen daarbij gebruik maken van Christiane’s keuken. M.a.w. je schrijft je in voor de workshop met twee personen, eentje om te kleien, de ander om te koken.

We adviseren jullie om je zo snel mogelijk aan te melden voor de workshop, aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is (max. 20 deelnemers). Stuur je naam, contactgegevens en datum waarop je de workshop wil volgen naar Luk De Becker via luk.d@icloud.com of 0494 75 66 68.

We hopen dat jullie allemaal kunnen deelnemen aan zowel de workshop als het diner. Samen creëren we een geweldige ervaring en versterken we de banden in onze buurt. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

De Flintsbuurt

Praktische informatie:

Prijs deelname aan de workshop: 200€, te delen door het aantal deelnemers per sessie (max aantal per sessie = 10 pers.)

Prijs deelname maaltijd:10€/pers. Deelnemers brengen drank voor aperitief en bij de maaltijd zelf mee. U kan inschrijven voor de workshop zonder deel te nemen aan de maaltijd achteraf.

Breng een oude handdoek mee en draag kleding die stoffig mag worden of breng een schort mee om je kleding te beschermen.

CategoriesNiet gecategoriseerd