F

Flintsbuurtmoestuin in wording

In maart 2021 werd de buurtmoestuin aangelegd die ook deel uitmaakt van het project ‘klimaatstraat’. Niet op de Weeshuissite, zoals eerst gepland en vorig jaar uitgesteld door Corona, maar op de site van Zorg Leuven, tussen woonzorgcentrum Edouard Rémy en de nieuwe crèche DoRemy.

Hard labeur was het, dat eerste weekend, om 19 plantenbakken te maken. Jac en Thérèse maakten dit beeldverslag:

Fotoverslag van weekend 13 & 14 maart 2011 | door Jac en Thérèse

Van het tweede werkweekend bracht ROB verslag uit en stond dit artikel in De Standaard. Hoe symbolisch was het dat het persmoment plaatsvond op de start van de astronomische lente, op 20 maart om 10.37 uur!?

Hier een beeldverslag van de erop volgende werkzaamheden:

Vele handen maken licht werk. Wil jij ook mee tuinieren? Laat het weten aan Katleen (katleen.delaet@telenet.be), Isabelle (isabelle.penne@skynet.be) of een andere flintstuinier. Je komt dan mee in de whatsappgroep die berichtjes uitwisselt over de werken en verneemt wat en wanneer gebeurt.

CategoriesGroen