B

Buurtfeest 27 augustus 2023

Beste Flintsburen,

Enkele dagen geleden staken we met het buurtcomité de hoofden bij elkaar om het 15e buurtfeest op zondag 27 augustus 2023 voor te bereiden.

Net als elk jaar starten we om 11u30 in De Reynaert met een aperitief.

Vanaf 13 uur starten we opnieuw met een brunch. Iedereen bereidt een lekker gerechtje en brengt dat mee. We stallen alle gerechten uit tot een fantastisch buffet en smullen maar. Vergeet je bord en bestek niet mee te brengen.

Na de brunch is er ruimte voor een babbel met een drankje of een speeddate in onze dialoogzetels. Maar je kan ook petanquen, kubben of spikeball spelen. Voor de kinderen zijn er spelletjes, stoepkrijt en allicht een gratis ijsje.

Bijzondere aandacht willen we vragen voor de tweede Flintsbuurtveiling. In 2018 organiseerden we de eerste editie die onze buurtkas spijsde met 500 euro. Dat gaf onze buurtwerking wat ademruimte. Maar het was vooral ook een fijne activiteit.

Concreet vragen wij om in jullie kelders en zolders, maar ook in de lokalen daartussen, te zoeken naar kostbare voorwerpen die jullie nooit gebruiken.

Als je iets interessants hebt gevonden, geef dan een seintje (met adres) aan steven.dusoleil@telenet.be voor 18 augustus.

Op zaterdag 19 augustus komen we dan de veilingstukken ophalen zodat we de veiling goed kunnen voorbereiden. De veiling start op het buurtfeest om 15 uur, na de Flintsbrunch.

Afsluiten doen we in de late avond.

Goed om weten: de opbouw start om 9 uur. Afbouwen doen we onmiddellijk na het feest.

Het buurtcomité

CategoriesNiet gecategoriseerd