R

Reserveer de bakfiets


Wil je graag de Klimaatstraat bakfiets reserveren?

Fijn dat je interesse hebt om de bakfiets van de Frederik Lintsstraat te gebruiken! En dank je dat je je auto wat vaker laat staan ergens onder de grond of tussen de bomen van de Frederik Lintsstraat. De bakfiets is wel enkel beschikbaar voor bewoners van de Frederik Lintsstraat.

Je aanmelden voor bakfietsgebruik en een tijdslot reserveren is easy. Hieronder kan je een account aanmaken en inloggen in de bakfiets-agenda, waarin je snel een tijdslot kan reserveren. De eerste maal zal je je moeten registeren als gebruiker (‘nieuwe gebruiker aanmaken’), een volgende keer kan je dan gewoon inloggen met je emailadres en je gekozen paswoord.

Hey, niks voor niks, die bakfiets. Er zijn wat afspraken rond het gebruik van de bakfiets. Er wordt een mini-bijdrage gevraagd en er zijn spelregels opgesteld. Het volledige huisreglement kan je hier nalezen en downloaden. Na je registratie en je eerste reservatie neemt een buurman of buurvrouw van de Grote Frederik Bakfietswerkgroep sneller dan het licht met jou contact op. Jullie overlopen dan samen praktische afspraken en de betaling. Eventuele vragen kan je dan kwijt. Waar vind ik die fiets? Is er een sleutel of een slot? Wat doe ik met die batterij? Mag ik wilde dieren of kinderen vervoeren, of alleen prei en tomaten? Hoeveel kost dat grapje? Wat als ik een platte band heb? Of erger, ik vlam dronken tegen die kever op ’t Ladeuzeplein terwijl ik aan het sms’en ben en de batterij ontploft en het stuur is er af … wie moet ik dan bellen als ik iets later terug ben? En wie betaalt die ontplofte batterij dan? Mag ik misschien eerst eens proberen? Vraag het allemaal aan de buurman of buurvrouw van de Grote Frederik Bakfietswerkgroep die jou zal contacteren.

Heb je ondertussen al vragen, verlangens of wil je iets kwijt, mail dan naar bakfiets@klimaatstraat.be en we zullen je snel een antwoord bezorgen.

We hebben nu dit deelsysteem uitgewerkt, maar uiteraard gaan we voortdurend evalueren en ook bijsturen waar nodig. Tot gauw en veel fietsplezier!

CategoriesNiet gecategoriseerd