T

Throwback buurtfeest 2019

Het laatste weekend van de zomervakantie viert de Frederik Lintsstraat haar buurtfeest. Vroeger kon het alleen op straat op de autovrije zondag, nu hebben we een parkje om te feesten. Het buurtcomité is al vroeg uit de veren.

Ons buurtfeest opent elk jaar in de Reynaert, waar Leendert ons trakteert op een lekkere aperitief. Het loopt zachtjes binnen, maar opgelet het kan gevolgen hebben!

De Frederik Lintsbuurt, dat zijn wij!

De langste toog ter wereld kennen we allemaal in Leuven, maar kennen jullie ook de leukste tafel? Elk jaar wordt er hier gefeest en vooral lekker gegeten. Iedere deelnemer serveert hier zijn beste zelfgemaakte gerecht en verdient een Bocuse d´Or.

Na de middag wordt dan traditioneel het petanquetornooi gespeeld. Al voor de derde keer werd onze Flintskan uitgereikt. Elk jaar heerst er een ‘hevige’ strijd om de beker te winnen. Het is dan ook een zeer mooie trofee en iedereen wil die dan ook een heel jaar voor zijn raam hebben. Dit jaar te bewonderen op nummer 50!

Tot volgend jaar!

CategoriesNiet gecategoriseerd