I

Interesse in lokale voeding?

De BoerEnCompagnie

Weet je graag waar je groenten, vlees en zuivel vandaan komen? Vind je duurzame landbouw belangrijk? Eet je graag lokaal, ecologisch en fair?

De BoerEnCompagnie is een kleinschalig, gemengd landbouwbedrijf gelegen aan de Abdijstraat in Heverlee (bovenaan de straat). Het bedrijf werkt volgens de principes van CSA(Community shared agriculture), dus landbouw gedragen door de gemeenschap. In ruil voor een vaste, jaarlijkse bijdrage engageren de boeren zich om, in samenspraak met de deelnemers, lokaal, ecologisch en fair geproduceerd voedsel op tafel te brengen. Zo krijgen de boeren een eerlijk loon, worden meer (of minder)opbrengsten gedeeld door de  groep en wordt de landbouw gedragen door de gemeenschap.

Je kan bij De BoerEncompagnie intekenen voor een groentenoogstaandeel (jaarlijks te vernieuwen, soms met wachtlijst, je oogst zelf wekelijks je groenten), een zuiveloogstaandeel (jaarlijks te vernieuwen, pakket staat klaar in koelwagen op de boerderij), akkerbouwproducten, rundsvlees en varkensvlees (meerdere leveringen per jaar, op de boerderij). Op de website van de BoerEnCompagnie vind je alle informatie en ook de bestelformulieren terug. Heb je graag extra info of heb je hulp nodig bij het invullen van de bestelformulieren of het ophalen van een vleespakket? Geef gerust een seintje (Katleen 144).

www.boerencompagnie.be 

Hier vind je alle info over waar de BoerEnCompagnie voor staat en het intekenen voor de verschillende oogstaandelen.

CategoriesNiet gecategoriseerd