S

Strong together for Norah

Buurvrouw Marina krijgt graag opnieuw gezelschap bij de Levensloop. Ze nam samen met andere buren een eerste keer deel nadat Norah een kankerdiagnose kreeg. Door Corona in het land werd Levensloop al enkele malen afgelast, maar nu gaat het terug door op 21 en 22 mei. Het is de bedoeling dat er gedurende 24u iemand op het parcours voor het team wandelt of loopt. Mensen die toch willen steunen kunnen ook gewoon naar het event komen. Er zijn verschillende standjes en allerlei randactiviteiten. Ook wij hebben een drank/eet/verkoopstand. Dus iedereen, klein of groot, is van harte welkom.

Marina verkoopt ook appelen ten voordele van de Levensloopactie. De kostprijs per 2 kg is 5 euro. Het zijn Jonagored appelen die van een plaatselijk teler komen. De bestelling dient op vrijdag 12u binnen te zijn en zal geleverd worden (of kan na afspraak opgehaald bij haar thuis) op vrijdag of zaterdag. Bestellen kan via sms of een whatsapp bericht op 0496 02 29 21.

CategoriesNiet gecategoriseerd