B

Boomspiegeltje, -spiegeltje, …

De boomspiegels krijgen deze dagen van hun meters/peters weer een opfrisbeurt. Onkruid en dorre planten worden verwijderd en najaarsplantjes geplant. Frustrerend is het als er dan afval gestort wordt, fietsen gestald, plantjes platgereden bij het parkeren, …

We willen de komende periode nog eens extra respect vragen voor het groen in de straat. Ook aan de nieuwe bewoners die volgende week weer onze stad verrijken. Dat doen we alvast visueel door paaltjes en touw rond de boomspiegels te plaatsen. Onze straatvormgever Pieter maakte ook drie affiches om op het staketsel rond de boom te hangen.

Helpen jullie a.u.b. allemaal mee om de boomspiegels intact te houden? Als je er iemand een fiets in ziet parkeren of afval dumpen, mag je die persoon daar gerust op aanspreken. Tot slot maakt hetgeen hier groeit en bloeit deel uit van een kom-op-voor-je-wijkproject!

CategoriesNiet gecategoriseerd