Z

Zonnige groetjes uit Leuven

Op de Internationale Dag van de Zon, lanceert de stad Leuven ‘Zonnige groetjes uit Leuven!’, een campagne om Leuvenaars aan te zetten om zonnepanelen te installeren. Met deze campagne gaat de stad op zoek naar 1.000 gezinnen die dit jaar zonnepanelen op hun dak leggen. Zonnepanelen zijn nog steeds een interessante investering, helpen je besparen op je energiefactuur en zijn goed voor het klimaat. Via een online quick scan op de website van de stad Leuven kunnen inwoners makkelijk nagaan of hun dak geschikt is.

Lut en Marc hebben een tijd geleden al zonnepanelen aangekocht via de samenaankoop van de provincie Vlaams-Brabant.

Ook bij Karl en Hilde (nr 104) zijn via de samenaankoop nu zonnepanelen gelegd. Heel vlot ging dat! Wil je eens horen hoe dat verliep, kijken naar de installatie, een omvormer zien of horen, een teller zien terugdraaien, een dagelijkse mail van sunnyportal.com over de opbrengst bestuderen, … laat dan maar horen!

Misschien kunnen we samen stappen zetten? Kijk al eens naar de oproep van de stad.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen ? Controleer het hier op deze online kaart.

CategoriesNiet gecategoriseerd