Op 29 mei zijn we met de straat ingeschreven voor de Dag van de Buren. Omdat samenkomen op straat moeilijk te combineren is met het respecteren van de regels van social distancing, gooit de stad dit jaar over een andere boeg: warm alvast je stembanden op voor Zing uit uw kot!

Muziek verbindt. Daarom houden we op 29 mei tussen 19.00  en 20.00 uur een heuse Leuvense zangstonde. Zet ramen en deuren open en zing samen met je buren uit volle borst mee. Nood aan muzikale ondersteuning? DJ Bobby Ewing rijgt de meezingers aan elkaar op radio Scorpio.

Wat heb je nodig? :

  • Radio Scorpio! Te beluisteren via radio (106 fm) of via www.radioscorpio.be ( livestream)
  • De Zing uit je kot-zangbundel! Binnenkort beschikbaar via de website. Wil je graag enkele geprinte exemplaren voor buren die liever op papier lezen? Duid aan bij je inschrijving hoeveel gedrukte exemplaren je wenst te ontvangen.
  • En gezonde dosis goesting! Talent of ervaring niet vereist.

Wil je graag méér doen? Dat kan! Binnenkort maken ze enkele nummers uit de playlist bekend. Begeleid jij dit zangfestijn graag met een instrument vanuit je kot? Dan kun je jezelf alvast voorbereiden op enkele nummers.

Beginnen met eentje? Oefen dan de meezinger aan die onze straat aanvroeg, … jawel, van Bart Kaëll!

Veel tijd en zin om een choreografietje te oefenen? Laat je gaan!

Meer info op de website van Dag van de Buren 2020.

!Opgelet!

De maatregelen rond het Coronavirus blijven van kracht. Voor de Dag van de Buren wordt hier geen uitzondering op gemaakt. Blijf dus voldoende afstand bewaren van mekaar en verzamel niet in groep op straat. Zing vanuit je raam, je voordeur of je voortuin, maar houd het veilig! Zo zijn we even apart, maar altijd samen.

CategoriesNiet gecategoriseerd