Hopelijk slaat het Coronavirus onze straat over, maar waarschijnlijk is dat niet. Treft het jou of je gezin, behoor je tot de risicogroep waardoor je écht je kot niet uit komt of heb je een probleem door de lock down? Dan kan je rekenen op de buren! We hebben als buurtcomité een hulpgroep opgericht specifiek voor de Frederik Lintsstraat.

Hulp nodig van iemand uit de buurt?

Heb je hulp nodig om boodschappen te doen, naar de apotheker te gaan, de hond uit te laten, post op te halen, …? Mail dan naar corona@klimaatstraat.be of bel Katleen op 0484 29 25 46 of Hilde op 0498 36 19 55.

Wil je als vrijwilliger iemand helpen? Laat dan je gegevens achter via corona@klimaatstraat.be. Neem alvast een kijkje online waarop je moet letten als je hulp biedt: Leuvenhelpt Vlaanderenvrijwilligt

Je kan ook terecht op de website van de stad Leuven, via mail leuven.helpt@leuven.be of via 016 27 27 72.

Laat ons goed zorg dragen voor elkaar!

CategoriesNiet gecategoriseerd