E

Een klimaatvriendelijke straat.

De Flintsstraat: een klimaatvriendelijke straat.

Hartelijk dank voor het invullen van de enquete rond de klimaatstraat! De enquete werd naar 91 mailadressen verstuurd, waarvan we 47 reacties kregen. Een hoge respons, zeker als je weet dat soms ook partners mee aangeschreven werden. 

Ge-engageerde buren hebben wij! Wij willen van onze straat duidelijk een klimaatvriendelijke straat maken. De thema’s klimaatvriendelijk wonen, klimaatvriendelijke voeding, mobiliteit, meer groen in de buurt en klimaatvriendelijk geld spenderen werd duidelijk belangrijk gevonden en mensen zijn duidelijk bereid hun steentje bij te dragen.

Waarom mensen een inspanning willen doen? In eerste plaats voor het milieu, op de tweede plaats gezondheid van mezelf en mijn naasten en op de derde plaats de toekomstige generaties. Niemand gaf, gelukkig maar, aan dat dat allemaal niet nodig te vinden.       

Heb je de enquete niet ingevuld en wil je dat toch nog doen? Dan kan dat hier nog.

Wij willen van onze straat duidelijk een klimaatvriendelijke straat maken.

CategoriesNiet gecategoriseerd