Z

Zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Nog enkele dagen en we laten 2022  weer achter ons. Een jaar met vele nationale en internationale gebeurtenissen die veel onzekerheid met zich meebrachten. Alles wordt duurder, de energiekosten rijzen de pan uit en een volle boodschappenkar kost meer dan ooit. Na de pandemie verdwenen de maskers en werden begroetingskussen en handdrukken weer min of meer gewoon. Vandaag duiken er echter weer nieuwe virussen op en wordt er opnieuw beroep gedaan op onze gezondheidsantennes.

Onze buurtmoestuin kreunde enkele maanden onder een verzengende hitte, maar leverde toch nog heel wat gezonde groenten. Dankzij vele vrijwilligers is onze Flintstuin een nieuwe parel in Leuven. Dit moedigt ons aan om volgend jaar voor een prachtige tuin te zorgen. Onze Flintsbuurt was dit jaar een warme buurt met uitstraling naar de stad en ruime omgeving. Ons buurtfeest lokte ook weer vele hongerige magen naar de paella, en later naar het Kubb tornooi. De kerstballen in onze bomen zorgen voor sfeer en verbinding in onze straat.

EN VOOR  2023 … wensen wij al onze buurtbewoners een goede gezondheid, … en dat we dit jaar samen nog meer kunnen genieten van onze gezellige buurt!

NIEUWJAARSRECEPTIE op ZONDAG 29 januari om 14u30

We hebben de eer en het genoegen om jullie uit te nodigen op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

VAN HARTE WELKOM

Wij starten deze receptie met de afsluiting van ons “Kom op voor je wijk” project ”KLIMAATSTRAAT” en met de officiële opening van onze Flintstuin. Onze receptie wordt ondersteund door Stad Leuven. Dit jaar dus geen eigen drank meebrengen!

CategoriesNiet gecategoriseerd